sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Lopun alku

Tere tere kaikki mussukat,

Mitäs setä on puuhaillu täällä? On teilläkin kysymykset. Mitä tehdä Pariisissa.. Päivällä tietenkin käyn kouluu ja illalla nypläilen pitsii ja laitan nallen nukkuu jonka jälkeen dokaa lasin hetelmämehuu ja käyn ittekin levolle. Setä on ollu vänän turhan kiireinen tämän foorumin ylläpitoon mutta, nyt kaiken kaaoksen keskellä yritän saada pienen tuotoksen väännettyy tänne miellyttääkseni kaikkia niitä, jotka jaksaa enää jollain tasolla olla kiinnostuneita tästä länkytyksestä. Ecole Erasmuksessa olen opettanut lähes kaiken ja P-kausi alkaa olla lopuillaan, joten kaikille tuleville Pariisilaisille en oikein voi antaa muuta kun vielä viimeisen blogitekstini sit ihan vaihdon lopussa mikä summaa koko setin.

Paljon on taas tapahtunut. Tässä osiossa yhteenvetoa siitä. Mellakoinnista toivuttuani jatkoin ahkeraa yrittämistä koulutaipaleella ja koin ehkä vaihdonajan tylsimmän pätkän kun tänne tuli springbreak joka kesti vähän yli viikon ja päätin jäädä kiltisti opiskelemaan ja jättää maalliset nautintoaineet hetkeksi paikallisille ammattilaisille ja muille lomista nauttiville. Tämän lisäksi suurin osa erasmuksista matkusti kotimaihinsa. Löysäilin tänä aikana paljon Tonin kanssa joka on jo koulunsa käynyt. Jos nyt muistan ihan oikein niin tämän jälkeen hyvä ystäväni KRAPPA kävi kanden viikon vierailullaan täällä josta kehkeytyi aivan mahtireissu. Käytiin Barcelonassa ja mulla kävi vähän huono tuuri kun, muljahti nilkka todella iloisesti ensimmäisellä spotilla, jonka jälkeen jouduin keskittymään enemmän tai vähemmän don simonin juontiin ja kuvaajan rooliin. Saatiin jonkunlaista matskua kasaan ja pari aivan unohtumatonta otosta joiden kehitystä odotellaan kovasti. Kokonaisuudessaan oli kyllä töykeän hauska setti ja päähäni porautui muutamia unohtumattomia hetkia ja lausahduksia joista suuri kiitos kuuluu espanjalaisille turvatarkastusmiehille. tli syötyy ja juotuu hyvin. Kiitos erinomaisesta visiitistä bro. Vielä kivempaa Krapan jälkeen oli kun Enni tuli käymään ja koin kaikin puolin parhaan ja miellyttävimmän viikkoni erasmusolon aikana. Tämän jälkeen oli taas voimaa käydä ahkerasti koulua ja odotella seuraavien vieraiden saapuista. (Perhe, Henna, ehkä joku yllätysvieras)

Tätä väliaikaa vietin iloisesti perus erasmusten kanssa pariisilaistyyliin kumminkin unohtamatta ykkösprioriteetiäni joka keskittyi luennoilla istumiseen ja koulunkäyntiin kuitenkin unohtamatta lähes joka torstaisin tapahtuvaa Hideout tai MixClub settiä. Tämän jälkeen tuli Pariisin vappu joka yllätti erittäin positiivisesti. Leivottiin porukalla munkkeja Sampolla aamusta alkaen jonka jälkeen lähdettiin Tuulikin kanssa seilailemaan ympäri kaupunkia hyvissä fiiliksissä musiikin tahdittamana. Ilta meni todella nopeasti. Kävin erasmusbileissä, mutta en jäänyt sinne koska suuntana olisi ollut joku Electroclubi joiden suurin fani en ole. Tämän vuoksi sitten ajauduin suomalaisten vappujuhliin, jossa tarjolla oli lapparii ja karaokee. Seuraavaan aamuna oli sitten perus piknikki mahtavine tarjoiluineen ile saint louisin keärjessä, joka kuositti olon mukavasti tulevaa PFO (Paris Florball Open)ia varten. Muiden jatkaessa juhlia luovutin ja menin nukkumaan.

Vapun viikonloppuna käyty PFO oli hieno urheilutapahtuma jossa pelattiin sählyä kansainvälisellä tasolla. Tason kovuudesta en ota kantaa mutta hauskaa oli ja ensimmäisen aamun kohmeen jälkeen pelit menivät hyvin ja joukkueemme TFB= the french bastards tai the fucking best team tai the flamingo boys päätyi sunnuntain finaaleissa koko setin kolmanneksi etenkin Jannen taidokkaiden suoritusten ansiosta. Allekirjoittanut kunnostautui enemmän vaan tolppien kolistelussa, mutta sai tehtyä ratkaisevan maalin pronssipelissä.

Tämän jälkeen kävin viimeiset viikot koulua ja sen loputtua ja tenttikauden alettua oli rakkaan Perheeni vuoro tulla visiitille. Porukat ja pikkuveli vuokrasivat yhdeltä Carlosilta ihan mukavan kämpän ja toinen veljeni majoittui Citeén kanssani. Perheen kanssa oli erittäin mahtavaa viettää aikaa koska suuri ikävä oli jo tullut. Paljon ehdittiin nähdä ja kierrettiin lähes koko Pariisi 5 päivän aikana ja näin itsekkin uusia hienoja alueita kiitos iskän lainaaman mondo-oppaan. Reissun kohokohtia olivat tietenkin Eiffel, sammakonkoipien nauttiminen, kiinalainen buffet, ja Morsayn lähes täydellisyyttä hipova levyn osto.

Nyt sitten yritän lukea ahkerasti tentteihin (jäljellä vielä 5). Harmittaa kirjastossa olo kun olisi niin paljon muuta intressiä ja tekemistä, mutta katsotaan mitä saan aikaan vaativissa Partieleissa. Lämpimiä päiviä suomeen toivottaa.

Monsieur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti